domingo, 15 de junio de 2014

THE STREET RAILWAY JOURNEY, y un dia de pereza.

           Tenemos preparadas algunas entradas, como la continuación de la serie sobre el tranvía de Circunvalación, que no acaban de estar maduras para su publicación.
Por otra parte una sensación de pereza, nos invade estos días y tras hojear los volúmenes de"The Street railway journal" hemos decidido publicar algunas planas de la misma con interesantes grabados sobre vehículos y accesorios tranviarios.
En esta ocasión nuestra pereza nos lleva a omitir textos.


Como despedida, solo invitar a nuestros a consultar estas magnificas bibliotecas digitales que nos permiten explorar volúmenes hasta ahora difícilmente localizables. 
En nuestra Biblioteca Richard Lomas, Pueden encontrar el enlace:

2 comentarios:

 1. Hola amics.
  He estat uns díes amb molt poc de temps, pero ara estic fen un repás per els blogs que més m´ aprecio i el vostre es un d´ells.
  Amb fascinene aquests tranvies tant elgants amb les seves cortines.
  Rebeu una abraçada desde Valencia
  Ah si enttreu en el meú blog de fotografíes LA MIRADA D´UNA ROSA D´ABRIL http://lamiradadeunarosadeabril.blogspot.com, veureu les fotografíes que vareig fer del Museu de l´Imprenta i de les Arts gràfiques, qu´ está situat en el Puig de Valencia.Li vareig dedicar dos Posts, Montserrat

  ResponderEliminar
 2. Hola Montserrat,
  Aquest mes hem tingut el blog una mica en repòs, per això, no he contestat abans, de fet aquesta entrada és la meins treballada que hem fet en molt temps, el que si és reament interessant, aquestes imatges de fa més de cent anys que ens diuen tantes coses.
  Ara estem preparant altres dues, però que encara no volen acabar-se.
  Amb els blogs amics els intento visitar tots. D'aquestes fotos del Museu de l'impremta ens vénen ganes d'agafar l'Euromed i venir a visitar-lo... a veure si aquestes vacances puc.
  Una abraçada.
  rails i ferradures

  ResponderEliminar